Ginza, Value-enhancing

2010/9/5

Stylish and classy design to suit an image of Ginza

-Major refurbishment for an office building which was built in 1991

-Refurbishment completed in February 2009

External Appearance, Before External Appearance, After

-Cleaning of the stone external wall after replacing joint sealing, and repainting of the painted external wall after repairing cracks

External Appearance, Before External Appearance at Night, After

-Installation of line type LED lighting above the window frame of each floor for lighting-up at night

Entrance, Before Entrance, After

-The entrance location was much recognized by fixing a new gate-shaped aluminum eaves and full-height automatic doors.

Entrance Hall, Before Entrance Hall, After

-Stylish and classy design for the entrance hall was introduced to suit an image of Ginza.
-Natural wooden panels and granite panels were fixed on the wall, granite pattern panels were fixed on the floor and partial recessed ceiling was installed.

1st Floor Elevator Hall, Before 1st Floor Elevator Hall, After

-The image of the space was changed to classy and calm atmosphere after introducing in-direct and down lightings.

Male Toilet, Before Male Toilet, After

-Classy toilets were constructed by using big-sized stone taste ceramic tiles on the wall and granite panels on the floor.

Kitchenette, Before Kitchenette, After

-New kitchenettes similar to high-grade condominium's kitchens were constructed after taking out all existing fixings including sinks.

This entry was posted in Works and Concept and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.